Snippers

Author: dutch
14/10/2010

Gisterenavond laat kwamen de onderstaande snippers nog binnen via de smartphone van Jeroen, want de wifi in het hotel in Viareggio wilde niet meewerken:

Vanochtend kon de hele karavaan pas na ruim drie uur vertraging van de veerboot vertrekken, want de boot meerde pas rond lunchtijd aan ipv om negen uur; de Healey strandde twee uur buiten Ancona met een ontstekingsprobleem, maar na het vervangen van de condensator was alles ok; de stromende regen is vanavond eindelijk opgehouden; ondanks de regen was het een prachtige route door Toscane; morgen staan we om zes uur op om de Buick van Harry Jürgens te helpen repareren, want daarvan doen de remmen het niet meer.

Kortom, ze zijn nu alweer een paar uurtjes aan het werk…One Response to “Snippers”

  1. MartijnL Says:

    De P-P karavaan heeft er een stel zeer welkome mechaniciens bij zo te lezen.

    Ik nomineer jullie bij deze voor de “goeie gozers” medaille van de rally.