22/09/2010

De hele dag in Khovd niets anders gedaan dan wachten en vervelen. Maar er zit toch eindelijk schot in de zaak. Vanavond gaat de auto op transport, morgen vliegen wij naar Ulaan Baatar. Het hele geregel is nog een verhaal op zich en ik zal ‘t zeker nog eens posten.

Den ganzen Tag in Khovd nur gewartet, gewartet und gewartet. Aber es geht jetzt endlich voran. Heute Abend holt ein Laster den Lagonda ab, morgen vormittags fliegen wir nach Ulaan Baatar. Morgen also mehr!3 Responses to “Wachten, wachten… / Warten, warten…”

 1. Mattijs Says:

  Hoe kun je nu wachten en wachten en je vervelen en dan toch nog je handen vol hebben aan al het geregel? ;p

  Behouden vlucht, vooral het eerste stukje aan boord van de Tupolev van kapitein Stallballevski…

 2. Remi Says:

  Of wellicht aan boord van een kist van eigen bodem, een Fokker 50.

  Overigens, Mattijs, gefeliciteerd!

 3. Anja Says:

  Ja, als je in de hele stad niet een glasje wijn kan krijgen dan moeten jullie daar snel weg – ook met een russische “Bruchpilot”!