Video & rally reports

Author: brun
30/08/2010

Minder dan een week te gaan. Het kriebelt nu wel. In elk geval lijkt de communicatie nu rond. We hebben internet via de satelliet en proberen daarmee dagelijks, na elke etappe, hier te posten. Ook de Peking-Paris-organisatie helpt mee. In de linkerbalk op deze site vindt u nu links naar het videojournaal en het rally report.

Nur noch eine Woche. Wir können es kaum erwarten. Mit der Kommunikation scheint es auf jeden Fall zu klappen, denn wir haben jetzt Satelliten-Internet und werden versuchen uns ab Peking jeden Abend hier zu melden. Und habt ihr gesehen dass die Organisation einen Videoreporter beauftragt hat? Auch gibt es dort die gesamte Rally-Nachrichten auf English .2 Responses to “Video & rally reports”

  1. Petra Says:

    Wat leuk dat jullie ook al in de krant staan!
    Wij vinden het ook erg spannend en gaan dit op de voet volgen.

  2. Jana Says:

    Inderdaad! Nog maar drie dagen en dan zien we ons op Schiphol om afscheid te nemen. Wat spannend.