Het werk gaat door

Author: brun
18/03/2009

Dat we hier sinds december niets meer hebben geschreven, betekent natuurlijk niet dat we stilzitten. Zo heb ik om te beginnen héle mooie nieuwe handschoenen. Groene natuurlijk.

En de Lagonda? Nou, het gaat best goed met de oude dame. Ze vindt het maar wát fijn dat twee van die kerels aan ‘r onderstel zitten te wroeten. En ze heeft nu nieuwe heupen, euhm, nieuwe bladveren gekregen. Dat mocht ook wel, want de oude zagen ‘r niet best uit:

Binnenkort verschijnt het hele bladveerverhaal uitgebreid op dit blog. Met in de hoofdrol Ome Leen, de man die niet van voicemail houdt en al helemaal niet van deftige heren in opgepoetste klassiekers.One Response to “Het werk gaat door”

  1. slibbe Says:

    Kom,

    laat ons niet langer in spanning over Ome Leen en zijn connectie met bladveren….