Archive for December, 2009

Gecancelled

Author: brun
20/12/2009

Een weeralarm van het KNMI, want er valt wel vijf tot tien centimeter sneeuw. Treinen die niet rijden. De ANWB die gillend van angst iedereen afraadt om de weg op te gaan. Kom op zeg! Wat is er met dit land aan de hand?

En nu zijn de 100 Miles dus ook gecancelled… De mail komt net binnen.
Read the rest of this entry »‘t Mag koud worden

Author: brun
20/12/2009

We hebben warme sokken, wollen mutsen, dikke truien en heel veel goede wil. Dus ‘t mag koud worden morgenavond. En glad. En donker. Sneeuw, ijs, windchill: laat maar komen.

Nu maar hopen dat de strooidiensten de boel niet verpesten. Want wie vandaag in Amsterdam was, zag dat de straten prachtig winters wit waren. Niet van de sneeuw, maar van het zout. Zodra er namelijk ook maar een vlokje vorst dreigt in dit land, storten de wegbeheerders elke vierkante meter asfalt vol met pekel en moet half Nederland overnachten op Utrecht CS, omdat de treinen niet rijden. Want potverdrie! Sneeuw! Dát zijn we niet meer gewend.

We wonen in een land van kneuzen en mietjes, zoals mijn gewaardeerde collega MD het ooit stelde. Read the rest of this entry »Waar wáren we toch

Author: brun
04/12/2009

Wat is er sinds april gebeurd? Veel, héél veel. Het blog is weer in de lucht, al schijnen sommige oude foto’s nog steeds niet te werken. Maar dat maken we wel weer goed. Wat betreft de Lagonda: er is veel aan verspijkerd en verbeterd. Sindsdien heeft de auto er al duizenden kilometers op zitten, zonder een krimp te geven. Naar Brabant bijvoorbeeld (dat is best ver), naar Pekela (dat is al helemaal ver). En naar Goodwood (dat viel dan wel weer mee).

Read the rest of this entry »Een wonder!

Author: brun
03/12/2009

Ja, u ziet het goed. We zijn weer in de lucht.

Nu nog uitzoeken hoe ik de oude vormgeving weer terugkrijg.